Find de billigste benzinpriser ved brug af en app

Det er dyre dråber, som bilen sluger, når der tankes benzin. Derfor er det ikke uvæsentligt at tanke på de tankstationer, der har billigst benzin på tidspunktet, hvor du ønsker at tanke din bil. Dog er det ikke altid nemt at vide, hvilken tankstation nær dig, der er billigst. Det er der nu råd for, idet du kan downloade forskellige app’s, hvilke kan berette om de billigste benzinpriser i nærheden af dig.

Til dette formål kan især nævnes to gode app’s: Tjekbenzin og FDM – Benzinpriser.
Ved brug af disse app’s kan du få hjælp til at finde oplysninger om benzin- og dieselpriserne i din nærmeste radius. Begge app’s er brugerdrevet og fungerer på den måde, at det er hjælpsomme brugere i Danmark, som indberetter priserne. Dog kan dette resultere i, at brugeren i sjældne tilfælde oplever, at priserne på en bestemt tankstation ikke er opdateret. Dette hører dog til sjældenhederne, og det kan siges at være den eneste umiddelbare svaghed ved disse brugerdrevne systemer.  

Ved brug af en af de ovennævnte app’s undgår du at køre rundt for at tjekke benzinpriserne i nærheden af dig for at kunne tanke billigst muligt. Ligeledes kan du via din smartphone tjekke priserne mobilt, når du er på farten, og du behøver således ikke at køre ekstra efter det. Ydermere finder disse app’s ikke frem til irrelevante tankstationer, som er dig geografisk uvedkommende, selvom der kunne være billig benzin langt væk fra dig. Det er på den måde et fleksibelt, nemt og hurtigt værktøj til brugeren, som ønsker at tanke billig benzin – disse kan varmt anbefales!

benzin_app-1.jpgbenzin_app-2.jpg

Seneste nyheder
Husk det vigtige airconditions-service
03-05-2023

Det er vigtigt for din bil, at din aircondition er serviceret og vedligeholdt, da det ellers kan end…

Læs mere
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid
10-03-2023

Inden længe banker foråret på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer som følge. Dermed b…

Læs mere
Vidste du?
14-02-2023

Hvis du overvejer at købe ny bil, så kan du holde ved dit velkendte værksted. For fabriksgarantien…

Læs mere